Søre Ål Skolemusikk

Takk for flott Stjernekonsert!

Onsdagen etter JH-cup var vi tradisjonen tro samlet for Stjernekonsert i Landskapet på Søre Ål skole. Livlig stemning og flott konsert ble det, som vanlig. Aspirantene startet med 3 låter, før Juniorkorps og deretter ungdomskorps tok over. Deretter utdeling av stjerner og årsmedaljer, hvor Martine, Jakob og Anette fikk 5-års medalje. Kristian var ikke tilstede, men får også 5-års medalje. Videre fikk Mikkel 10-års medalje og krus med Søre Ål skolemusikk.

Det ble også delt ut premier for høstens øvekonkurranse. Mange hadde øvd mye, Iver hadde øvd aller mest, med fantastiske 1300 minutter på 6 uker! Videre var det utdeling av gavekort til de som hadde solgt mest dopapir under dorulldugnaden. Dirigent Grethe fikk blomster, det samme gjorde korpsleder An-Magritt.

Overraskelse, og en slags avslutning på et forrykende Jubileumsår, var 60-års Jubileumsmedalje for korpset til alle medlemmene!  

Vi koste oss med kaker i pausen, og etter pausen fikk vi høre konkurranseprogrammet til hovedkorpset fra JH-cup, som de altså gikk til topps med! Fantastisk! Kvelden ble avluttet med trekning av premier etter loddsalget samme kveld, og Super Trouper fremført av hele hovedkorpset, Juniorkorpset og aspiranter sammen!

Takk for en flott kveld!!