Søre Ål Skolemusikk
Søre Ål Skolemusikk
 • Forside    • Aktiviteter    • Korpset vårt    • Styre og stell    • Arkiv    • Kontakt oss     • Gjestebok    • Forsiden  

 

 

   Aktiviteter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 297 252

 

 


Slik kan du hjelpe korpset nå!

Som så mange andre får også korpsene merke effekten av restriksjonene som følger av Koronapandemien. For Søre Ål skolemusikk betyr forbudet mot festivaler, at vi i år ikke fikk arrangert den årlige Søre Ål festivalen, som skulle vært avholdt 12.-14. juni 2020. Dette er korpsets desidert viktigste inntektskilde, og godt over halvparten av våre inntekter kommer fra festivalen. Når det ikke ble noen festival, betyr det både at mange barn og ungdom gikk glipp av et flott arrangement med masse musikk og (spille)glede, men også at korpset gikk glipp av en betydelig inntekt. 

Vi håper derfor at du vil være med å støtte korpset! Dette kan du gjøre på flere måter.

For eksempel: 

Pant flasker!

Dersom du panter flasker på Kiwi på Søre Ål eller i Røyslimoen kan du putte pantelappen din i pantelappkassa vår som henger ved siden av panteautomaten. 

Eller:

Du kan støtte korpset når du tipper!

Grasrotandelen er en ordning som gjør at du som spiller selv kan bestemme hvor litt av overskuddet til Norsk Tipping skal gå. 

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg. Du betaler altså ikke mer enn ellers, og det går selfølgelig ikke utover din eventuelle premie!

Dersom du har mobiltelefonen din for hånden tar det under ett minutt å bli Grasrotgiver! Følg linken under, og klikk videre på "Bli grasrotgiver her"!

https://www.norsk-tipping.no/artikler/har-du-blitt-grasrotgiver

Eller:

du kan Vippse et beløp du ønsker å gi til korpset. Vipps til Søre Ål Skolemusikk, Vipps nummer 24544.

Eller:

du kan tilsvarende donere en gave ved å overføre penger til korpsets konto:1594 37 91217. Merk overføringen med Koronagave.

Alle bidrag blir stort verdsatt! Til gjengjeld skal vi jobbe for musikk i gatene igjen i 2021, med barnetog på 17. mai med korpsmusikk og glade barn. Hva er vel 17. mai uten korps?

Tusen takk for støtten! Hold Norge i gang!

   
 

 

 

Søre Ål Skolemusikk, Postboks 2046, Åretta, 2606 Lillehammer