Søre Ål Skolemusikk

Søre Ål festivalen for aspiranter 2019

Helgen 14. - 16. juni går Søre Ål festivalen for aspiranter 2019 av stabelen!

Vi inviterer alle aspirant- og juniorkorps til en korpsfestival med mye musikk, og mye annen moro!

Festivalen starter fredag ettermiddag, med innlosjering på sedvanlig vis, på madrass i klasserom. Det blir overnatting på Søre Ål skole og Åretta ungdomsskole, som begge ligger litt sør for sentrum av Lillehammer.  

Lørdag blir det parade gjennom Storgate, og konserter rundt om i byen. Forhåpentlig blir det tid til litt lek og moro, før grillmat og underholdning ute i amfiet på kvelden. Søndag er det ny parade, gjennom Hunderfossen Familiepark, før det blir fri lek i parken ut dagen. Med andre ord, noe for enhver!

Vi håper på stor oppslutning om festivalen også i år, blir det fullt slik det pleier, blir det omlag 500 små og store som setter sitt preg på Lillehammer by denne helgen.

Har ditt korps lyst til å være med?  Ta kontakt med oss på sorealskolemusikk@gmail.com

Dersom du ønsker å melde på korpset ditt trenger vi i første omgang opplysninger om følgende: Navn på korpset, omlag hvor mange barn og voksne som kommer, navn, telefon og mailadresse til konkaktperson.

Pris for helgen, inkludert overnatting, mat fra kveldsmat fredag til lunsj søndag, parader, medalje og inngang i Hunderfossen familiepark er 950,- for barn/voksne. I tillegg kommer korpsavgift på 1500,- per korps.

På denne siden kommer vi til å legge ut program og praktisk info om festivalen, evt som vedlegg nederst, som vil oppdateres fortløpende etter hvert som deltaljene kommer på plass! 

Vi sees på korpsfestival på Lillehammer!

 

 

 

 

Praktisk informasjon
Klikk for å laste ned /Informasjonsbrev 1.pdf Informasjonsbrev
Klikk for å laste ned /Program til sasm.no, mars 2019.pdf Program
Klikk for å laste ned /Fellesnumre 2019.pdf Fellesnumre