Søre Ål Skolemusikk

Har du lyst til å støtte Søre Ål Skolemusikk?

Det å drive et korps koster, og det å skaffe nok penger til drift av korpset er derfor en kontinuerlig aktivitet.

Korpsets største inntektskilde er Søre Ål festivalen, som vi arrangerer hvert år i juni. Her samles korps fra fjern og nær på Lillehammer, og selv om det er en dugnadsinnsats som skal til, er det morsomt og sosialt. Med jevne mellomrom sper vi på med ekstra inntekter gjennom salg av dopapir, sokker eller kaffe.

Det vi liker best, og som vi gjerne skulle gjort mer av, er når vi kan tjene penger på hobbyen vår, altså når vi leies inn for å spille ved en begivenhet eller arrangement. Det hender også at vi får gaver eller sponsormidler ved forskjellige anledninger, noe vi selvfølgelig setter stor pris på!

Vil du som privatperson eller din bedrift være med og støtte korpset? Da kan du gjøre noe av dette: 

 

Pant flasker!

Dersom du panter flasker på Kiwi på Søre Ål kan du putte pantelappen din i pantelappkassa vår som henger ved siden av panteautomaten. 

 

Du kan støtte korpset når du tipper! Grasrotandelen er en ordning som gjør at du som spiller selv kan bestemme hvor litt av overskuddet til Norsk Tipping skal gå. Spiller du for eksempel Lotto for 100 kroner kan 5 kroner av dette gå til Søre Ål Skolemusikk. Gå inn på https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen og velg Søre Ål Skolemusikk som grasrotmottaker.

 

Gi en gave! Hvis du har lyst til å gi en gave, kan du Vippse et beløp du ønsker å gi til korpset. Vipps til Søre Ål Skolemusikk, Vipps nummer 24544. Merk gjerne overføringen med "Gave".

 

Lei korpset til å spille på ditt arrangement! Vi spiller både på private og offentlige arrangementer. Planlegger din bedrift et arrangement? Kjenner du noen som fortjener en overraskelse, eller kanskje du skal ha en stor feiring? Korpset kan leies inn for små og store anledninger! Ta kontakt med oss, helst i god tid, så lager vi en avtale!

 

Vil du bli sponsor? Hvis din bedrift ønsker å sponse korpset eller gi en gave, kan dere kontakte oss på sorealskolemusikk@gmail.com så lager vi en avtale!

 

Alle bidrag blir stort verdsatt!

 

Tusen takk for støtten!