Søre Ål Skolemusikk

Gratulerer med vel gjennomført jubileumskonsert!

Veteranene overrasket med Vitae lux, Drums and Bugles, High school Cadets, Gospel John og Valdresmarsj!
Veteranene overrasket med Vitae lux, Drums and Bugles, High school Cadets, Gospel John og Valdresmarsj!

11. februar hadde vi vår lenge planlagte jubileumskonsert i Maihaugsalen med påfølgende middag for medlemmer og veteraner. Og hvilken fest det ble!

I salen satt forventingsfulle venner av Søre Ål Skolemusikk. På scenen Søre Ål skolemusikk, bestående av hovedkorps, aspiranter, drilljenter og ungdomsgruppa, og dessuten et storlått veterankorps med tidligere musikanter i korpset. Blandt veteranene var det både de som ikke hadde spillt på ett eller flere tiår, amatørmusikere og profesjonelle musikere. Dirigenter var korpsets faste dirigent Grethe Berntsen, tidligere musikant og dirigent i Søre Ål skolemusikk Øivind Pedersen, og tidligere trombonist i Søre Ål skolemusikk Gunnar Røen.

Konserten ble en blanding av nytt og gammelt, og musikkstykkene ble flettet sammen med videohilsener fra fjern og nær, klipp fra øvelser, og bilder og tekst med oppsumering av oppstartsåret 1957. Det ble en feiende flott konsert, vel blåst alle sammen! Etter konserten var det Jubileumsmiddag for alle medlemmer med familer,  veterankorpset og æresmedlemmer på Søre Ål skole. Her ble det en uformell og hyggelig fest, med mimring fra gamle dager både rundt bordene, og mer offisiellt ved Øivind Pedersen, samt gamle TV-innslag med korpset fra Halv-7 og Senkveld. Som seg hør og bør ble kvelden avsluttet med trekning av gevinster etter loddsalget, til glede for både barn og de som tidligere har vært barn! Dette ble utvilsomt en minnerik dag! Tusen takk til alle!