Søre Ål Skolemusikk

Søre Ål festivalen for aspiranter

Vi tar i mot 16 korps, over 500 tilreisende, til korpsfest når Søre Ål festivalen for aspiranter arrangeres helgen 9.-11. juni 2017!  

Dette blir en helg med masse moro - men også litt slit, både for store og små! Takk til alle dere voksne som stiller, det blir mange dugnadstimer for hver familie, noe som må til om vi skal få til dette sammen!

Medlemmene har også et tett program denne helgen, som begynner med spilling for ungdomsgruppa fredag kveld. Lørdag formiddag er det parade, og deretter øvelse på Søre Ål midt på dagen og festkonsert på kvelden. Søndag er det parade igjen, i Hunderfossen. Detajert program for medlemmene for helgen finner dere under.

Vi oppforderer alle foreldre og søsken til å komme på konserten på lørdag kveld. Denne er ute i amfiet på Åretta som vanlig, og i år har vi med oss buktaler, komponist, humorist og tryllekunstner Haakon Esplo, og vi har forventninger til at det skal bli et veldig bra show!

Under finner dere programmet som er sendt ut til de tilreisende korpsene. Ta en kikk, så dere ser det rikholdige programmet! De tilreisende blir innlosjert på Søre Ål og Åretta skole, det blir servering av frokost begge steder, mens kveldsmat og middag sereveres på Åretta. 

Dugnadsfordelingen finner dere også under. Det er viktig at dere kikker nøye gjennom, vi er avhengige av at alle stiller på oppsatt dugnad. Minner om at dere nå må bytte vakter internt om dere ikke kan ta vakta dere er satt opp på. Når dere kommer på første vakt, går dere innom "sekretariatet", rett innenfor hovedinngangen på Åretta/utenfor skolekjøkkenet på Søre Ål, og får dere en dugnads t-skjorte. Denne må dere huske å levere tilbake etter siste vakt (behøver ikke vaskes). 

Husk; når vi er på dugnad er vi festivalens ansikt utad! Kom på dugnad med et smil, hjelp gjestene og hverandre, så går dette kjempefint!

Vedlegg:
Klikk for å laste ned /Program for medlemmene under festivalen-2.pdf Program for medlemmene
Klikk for å laste ned /Program Søre Ål festivalen for trykk.pdf Program tilreisende korps